Dos dels productes més característics de la plana del Montsià, l’oli d’oliva i els espàrrecs, seran protagonistes un any més al municipi de Godall amb la vint-i-dosena edició de la fira Mil·lenària. Tindrà lloc el cap de setmana del 15 i 16 de març, amb diverses activitats encaminades a posar en valor la gastronomia local i els actius del poble.
Els visitants hi podran trobar, com de costum, un espai per a tastos, anomenat Lo Racó Calent, on hi haurà degustacions, esmorzars, tapes i vermuts, tot acompanyat d’oli de Godall i música del territori. De la mateixa manera, també es duran a terme demostracions de cuina amb oli del municipi, així com venda, promocions i sortejos d’oli de la cooperativa agrícola de Godall.
Una altra de les activitats destacades serà el concurs d’espàrrecs, amb premi afegit per a l’exemplar més llarg.
D’altra banda, durant el cap de setmana també hi haurà visites guiades a les oliveres mil·lenàries així com tast d’oli produït amb esta denominació.