El port pesquer de l’Ametlla de Mar va viure diumenge una multitudinària Diada dels Fideus Rossejats, una jornada gastronòmica en la qual no hi van faltar ni les degustacions de fideus al so de les notes musicals de la xaranga Suquet Calero ni el tradicional concurs. La 28a edició de la cita gastronòmica va estar marcada per la gran assistència de públic i, finalment, es van consumir vuit-centes degustacions de Fideus i van adquirir-se set-centes copes personalitzades per a les degustacions de vi. Cal recordar que a la festa van ser presents tres cellers dins de la Mostra de Vins de la DO Terra Alta.
Quant al concurs, els guanyadors van ser Roger Llaó, Joel Jaramillo, Gerard Cañagueral, Arnau Vilanova, Marta Brull i Esteve Escuer, que es van emportar el trofeu i els 200 euros de premi.
Els assistents també van poder aprendre a cuinar els fideus rossejats aprofitant el showcooking protagonitzat per Carmina Montserrat i Maria Rosa Pedrola.