
Dels 10 establiments de l’Aldea involucrats en la fase final de la campanya de recollida selectiva de matèria orgànica de grans productors organitzada pel COPATE, tres s’han destacat meritòriament pel compromís i la dedicació a la causa. Mas Masdeu, Restaurant La Vaqueria i Bar Restaurant Pescador, han estat guardonats per la seua participació exemplar a la campanya. Aquest èxit no només reflecteix el seu esforç per utilitzar els contenidors de manera adequada, sinó també el compromís amb l’eliminació de residus impropis en aquests contenidors.
El batlle expressa la seua gratitud i felicita als responsables d’aquests tres locals, destacant la importància de la seua contribució al benestar del municipi: “Han superat les expectatives pel que respecta al reciclatge del porta a porta de la matèria orgànica i, des del COPATE, se’ls ha premiat amb un distintiu. També vull destacar i agrair la participació en aquesta campanya de reciclatge a la resta d’establiments acollits, ja que entre tots hem de servir d’exemple, a la ciutadania, de què com més es recicli, més diners estalviarem tots junts en els costos de reciclatge que paguem”.
Aquests tres establiments, segons es destaca des de l’ajuntament, “són un exemple a seguir en la promoció de pràctiques ambientals responsables i la seua dedicació a la recollida selectiva de matèria orgànica, és un pas significatiu cap a un entorn més net i sostenible per tothom”.
Durant la campanya, els establiments participants van assolir un percentatge igual o superior al 70% de recollida selectiva de residus orgànics.
No obstant això, els agents ambientals del COPATE continuaran fent un seguiment mensual del servei, planificant les visites pel correcte funcionament de la recollida selectiva.