Mediterránea Gastrónoma és la Fira Gastronòmica de la Mediterrània, i converteix la ciutat de València en el centre neuràlgic de la gastronomia nacional i internacional durant tres dies. L’escenari de la Cuina Central-Exquisit Mediterrani està reservat per a les demostracions de cuina en directe i la presència als fogons dels millors cuiners del moment. És en aquest context en el qual el xef Vicent Guimerà ha fet una demostració del Projecte Mans, el menú degustació de l’espai gastronòmic pel restaurant l’Antic Molí d’Ulldecona. Andrea Ferrater, cap de cuina de l’Antic Molí, ha preparat els plats davant d’una sala plena d’assistents. L’amfitrió de l’acte ha estat el xef Luis Valls d’el Poblet de València, restaurant del reconegut Quique Dacosta premiat amb dues Estrelles Michelin y dos Sols Repsol.
Restaurant l’Antic Molí
Vicent Guimerà és el propietari del restaurant i està galardonat amb l’Estrella Michelin des de el 2017, Estrella Verda Michelin des de el 2021 i Sol Repsol 2022. El restaurant l’Antic Molí posa en pràctica les últimes tècniques i tendències. Aposta per una cuina de proximitat, amb productes ecològics i sostenibles.
La seva gran creació és el Projecte Mans, un menú degustació de 20 creacions embolcallades amb petites obres d’art úniques. Una sinergia entre els artesans de les Terres de l’Ebre i la cuina SlowFood · Km 0.