El Montsià ja disposa del Protocol comarcal d’actuació davant les violències sexuals en espais públics d’oci. El document permetrà identificar este tipus de violències i implementar les accions comunitàries per erradicar-les. En la seva elaboració hi ha participat diverses associacions i entitats de la comarca, conjuntament amb el Consell Comarcal, la Coordinació Territorial de Joventut i el Departament d’Igualtat i Feminismes. Ara, l’objectiu és que s’hi adhereixin tots els ajuntaments i posar-lo a la pràctica.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.