L’Ajuntament de Godall disposa de diversos solars edificables dins del nucli urbà que vol  destinar a facilitar la construcció d’habitatges per consolidar la població actual i afavorir,  també, l’arribada de nous habitants. “Com a equip de govern, una de les nostres prioritats  és generar oportunitats de present i futur als nostres veïns i veïnes i contribuir a revertir el  despoblament”, explica l’alcalde de Godall, Alexis Albiol Roda.  

Per això, des del consistori s’han posat a la venda solars de propietat municipal a preus  bonificats a totes les persones interessades, siguin o no veïns i veïnes de Godall. Des de  l’Ajuntament també s’ofereix un servei d’assessorament i acompanyament a tothom qui  vulgui edificar als solars per ubicar-hi la seua residència habitual, amb qüestions com les  llicències i permisos, la recerca de finançament, etc. 

L’Ajuntament de Godall fa una crida a les persones interessades a facilitar les dades de  contacte, de forma presencial o telefònicament, per convocar una reunió informativa.  “Impulsant el desenvolupament de polítiques d’habitatge al nucli urbà també treballem  per la igualtat d’oportunitats i fixar i atreure poblaci”, conclou l’alcalde. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.