Amposta ha estat el lloc escollit per a presentar l’11a edició de la UltraEbre Swim Marathon, que unirà Tivenys en la capital del Montsià en una travessia de més de 30 quilòmetres a través del Riu Ebre. Amb aquesta activitat també es vol posar en valor el segell de turisme esportiu. Tot i que els participants surten des de Tivenys, a partir de Xerta cada nadador va acompanyat d’un caiaquista que és la persona que li porta l’avituallament, el guia i l’anima.

Enguany hi ha com novetat que es pot veure la planificació de la prova a través de la pàgina web on s’indiquen les distàncies i els punts quilomètrics per a que els nadadors tinguin una referencia durant la travessia. A més, és una activitat amb la qual es vol donar suport a les persones malaltes d’ELA. Les inscripcions, que encara estan obertes, es tancaran el 31 de maig. Des de l’organització s’anima a tothom a inscriure’s i gaudir d’una jornada única.