Torna a la població asconenca la Mostra d’Arts i Oficis, enguany amb la XIII edició. El cap de setmana del 21 i 22 de maig el territori podrà gaudir de l’Ascó més antic, acompanyat del ja típic Tastavins, que arriba a la seva 8a edició.

La Mostra fa un recorregut per l’Ascó més històric que es converteix en l’aparador dels oficis més artesanals. Aquesta activitat, organitzada des de l’àrea de turisme i promoció econòmica, s’ha convertit en una mostra de referència a la comarca, però també és una oportunitat per potenciar el comerç local. Per una banda, negocis que s’incorporen a la mostra oferint els seus productes, i per l’altra, a través dels restaurants del municipi.

Com bé afirma la regidora de promoció econòmica de l’Ajuntament d’Ascó, Carolina Baiges, la voluntat és incloure a tots aquells artesans i artesanes de la zona perquè tinguin el seu propi espai, però també als professionals de fora del territori per aquells oficis que no es practiquin a la comarca. Amb tot el consistori aprofita l’ocasió per dur a terme la vuitena edició del Tastavins, on diversos cellers de la comarca podran oferir els seus productes.

Paral·lelament, la població oferirà diverses activitats complementàries com ara passejades amb el llagut ‘Lo Roget’, visites teatralitzades al castell o sortides a la natura.