Esquerra Republicana torna a demanar la reobertura de l’oficina de la Seguretat Social de Móra d’Ebre, tancada fa dos anys arrel de la pandèmia, i que donava cobertura a la Ribera d’Ebre, Terra Alta i el Priorat.  

Després de diverses peticions de reunió amb la Direcció General i de la moció aprovada pel Senat el maig del 2021, el ministre José Luis Escrivá segueix sense complir el seu compromís de reobrir l’oficina, una posició no compartida per la diputada d’ERC, Norma Pujol, ni tampoc pels president del Consell Comarcal del Priorat, Xavier Gràcia, i la presidenta del Consell Comarcal de la Ribera, Gemma Carim,  que aseguren dur a terme aquest servei. Per tot plegat, han demanat que es traspassi aquesta competència a través d’un contracte-programa per tal de gestionar i prestar el servei des del territori.

Amb tot, els representants dels tres consells comarcals afectats pel tancament es reuniran aquest divendres amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, per parlar sobre com resoldre aquesta problemàtica.