La tortosina Mireia Guarner, amb un registre d’1h16’38” ha estat la primera atleta estatal en creuar meta a la Mitja Marató de Granollers – Les Franqueses – La Garriga que s’ha celebrat aquest diumenge al Vallès Oriental. L’atleta de Vinallop ha aconseguit rebaixar la seva millor marca personal en 21km en més de tres minuts. Ha arribat a meta després d’una cursa extraordinària a tretze segons de l’anglesa Sophie Wood i amb més d’un minut d’avantatge respecte la vuitena classifica, Bàrbara Ramon.

“Estic molt satisfeta amb el resultat obtingut: he fet una bona primera part controlant a la pujada i he pogut donar-ho tot a la segona, aprofitant la baixada per a volar”, ha declarat.

La prova, que ha recuperat la normalitat tornant al seu circuit habitual, s’ha desenvolupat en unes condicions meteorològiques excel·lents: una temperatura d’uns 9-10ºC i una humitat del 71%; cosa que ha permès a l’atleta ebrenca integrant del Club Atlètic Manresa trobar la seva millor versió en aquesta distància.

Després d’aconseguir la medalla de xocolata amb la Selecció Catalana Absoluta al Campionat Estat de Cros Individual i de Federacions celebrat la setmana passada a Jaén, Mireia Guarner suma un altre bon resultat mentre segueix sumant quilòmetres tot preparant la Marató d’Hamburg que se celebrà el pròxim 26 d’abril.