L’Ajuntament de Móra la Nova ja ha fet públiques les propostes ciutadanes seleccionades per a votar als pressupostos participatius. El passat 17 de gener es van fer públiques les iniciatives proposades per a destinar en una partida pressupostària de 35.000 euros. 

L’Ajuntament va rebre un total de 29 propostes, i un cop avaluades s’ha prosseguit amb la tria de les 14 finalistes. D’aquestes 14 se’n podran votar un total d’11, ja que tres d’elles han hagut de descartar-se. Es tracten de la creació d’una web vinculada a l’esport municipal, que no suposa despesa i, per tant, no és necessari destinar diners per a realitzar-la, i les altres dues es vinculen a actuacions relacionades amb el poliesportiu Antoni Mateu, on s’hi havia demanat la creació de dos vestidors nous i refer un mur perimetral de més de 100 metres. Aquestes darreres suposen un cost superior al destinat en aquesta partida. 

Les propostes finalistes se sotmetran a votació el proper 12 de febrer, i s’espera que la proposta guanyadora es dugui a terme durant aquest 2022.