El preu mitjà de la llum s’encarirà un 7,8% de cara a aquest dissabte i se situarà en els 218,82 euros per MWh, segons l’Operador del Mercat Ibèric d’Electricitat (OMIE). Es tracta de 15,87 euros més que el preu fixat per a aquest divendres.

La franja més cara serà entre set i vuit del vespre amb 267,03 euros per MWh, mentre que el preu mínim serà de 193,04 euros per MWh, entre les cinc de la matinada i les sis del matí. El preu mitjà de la llum al mercat majorista no ha baixat dels 200 euros des del 6 de gener, exceptuant el dia 9 quan va quedar fixat en 119,24 euros per MWh. Si es compara amb el preu que es pagava fa just exactament un any, el d’aquest dissabte serà un 179% més car que el del 15 de gener del 2021.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.