L’Ametlla de Mar celebra, del 4 al 12 de desembre, el tradicional Mercat de Nadal de la població a l’Avinguda Batlle Josep Pijoan, al parc del Bon Repòs. Aquest ofereix tota mena de productes de proximitat de comerços i entitats locals i, malgrat que els caleros i caleres no van haver de renunciar a ell l’any passat (sinó que es va fer en un format més reduït per culpa de la pandèmia), l’estan esprement al màxim.

L’Ajuntament ha adquirit una vintenta d’expositors de fusta per tal de donar-li un ambient més nadalenc, típic dels països nòrdics, però la novetat que ha causat més entusiasme és l’expositor d’animals de granja, que s’allargarà fins al 8 de desembre. Aquest s’anirà renovant al llarg dels dies i ofereix l’oportunitat, no només de veure cavalls, ponis, gallines, cabres o conills de ben a prop, sinó també de tocar-los. El consistori ja ha avançat que la seva voluntat és seguir apostant per ell en futures edicions.

En el marc del Mercat de Nadal s’ofereixen també diverses propostes i activitats per a tots els públics com tallers infantils, tast de vins, vermut, xocolatada o degustació de figues i borranyes.

Autor: