Dijous 2 de desembre, el Parador de Tortosa va acollir el 4t Networking Terres de l’Ebre. Aquesta jornada empresarial està orientada a facilitar contactes entre clients i proveïdors i hi van participar activament 25 empreses. La presidenta de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE), Maria José Fernández va destacar la importància d’aquestes trobades per crear nous contactes professionals i buscar oportunitats de negoci.

El networking va comptar amb la intervenció de Xavier Pallarés, director de l’Institut de Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, acompanyat de Mercè Miralles, directora dels Serveis Territorials d’Economia i
Hisenda de la Generalitat de Catalunya a Terres de l’Ebre. Pallarés va invitar a seguir impulsant jornades com aquesta que des del Departament donaran total suport, ja que són molt importants per a l’economia del territori. També, va exposar les actuacions que l’IDECE té en marxa, com les que hi ha previstes.

La jornada va ser dinamitzada per Agustín Castejón, consultor empresarial, formador i president d’ACCIÓNATE, Apoyo y Trabajo. I des de l’AECE volen agrair el patrocini a l’IDECE i al Departament d’Economia i Hisenda i la col·laboració a ACCIÓNATE, Apoyo y Trabajo i la Diputació de Tarragona.