Ona Launes Martí ha estat seleccionada per formar part de l’Acadèmia OJC-2022 (Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida) després de fer les proves de selecció.

L’ampollera, que és alumna de violí de 2n de professional al Conservatori de Tortosa, participarà en la pròxima producció de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida-OJC, interpretant la primera Simfonia de Mahler, juntament amb els músics professionals que en formen part. Des de l’Ajuntament feliciten la jove violinista per haver aconseguit aquesta important fita.


ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.