Isidre Gavin, secretari de Territori i Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, ha visitat Les Cases d’Alcanar, on ja s’han començat els treballs de reparació del Passeig Marítim, i on a poc a poc es va recuperant l’activitat després dels aiguats de l’1 de setembre.

El Passeig Marítim és la connexió entre la llotja i els camions i per això és prioritari la seva recuperació per a la reactivació econòmica de la població. A més han començat les reparacions a les carreteres afectades que, juntament amb el passeig, s’espera que estiguin finalitzades abans de la campanya de Nadal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.