Les Terres de l’Ebre continuarà prestant el servei de medicina legal i forense. La signatura del protocol es va realitzar el passat divendres 29 d’octubre entre el departament de Justícia i l’Ajuntament de Tortosa, aprofitant la visita de la consellera de Justícia Lourdes Ciuró.

L’Institut de Medicina Legal i Forense continuarà sent l’únic a Les Terres de l’Ebre i seguirà a les dependències municipals dins del complex assistencial de l’Hospital de la Santa Creu.

L’alcaldessa també va valorar que el ple de la Diputació de Tarragona hagi dotat de partida pressupostària el projecte d’ampliació de la carretera entre Roquetes i els Reguers. L’actuació també permetrà fer valdre l’antic pont situat a l’entrada dels Reguers.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.