El projecte Artesania 360° que porten de la mà l’Ajuntament de Tortosa i l’empresa ARTRA, arribarà a 9 escoles de la capital del Baix Ebre i a uns 400 alumnes. El projecte s’endinsa a la programació de Tortosa Capital de la Cultura catalana 2021 i permetrà als alumnes veure i experimentar els treballs artesans en dues fases.

La primera, del 25 al 29 d’octubre a la plaça Mestre Monclús, amb tallers de la mà de 6 artesans al casal cívic de Ferreries. La segona a les aules, on es treballarà el concepte d’artesania per part dels docents i es donaran eines per l’aprenentatge i el descobriment.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.