Esquerra Republicana de Deltebre presentarà una moció al ple de l’Ajuntament per la construcció de vestuaris al pavelló Lo Salat. Des que es va construir, els usuaris de les instal·lacions han d’utilitzar els de l’Escola Sant Miquel, que està al costat. Per això, ERC presentarà en el ple una moció per incloure als pressupostos de l’any vinent una partida per construir uns vestuaris a les mateixes instal·lacions.

D’altra banda, els republicans portaran a aprovació una moció per al suport dels ebrencs represaliats pels fets de l’1 d’octubre, després de conèixer les penes que demana l’advocacia de l’estat per a l’alcalde de la Ràpita i el tinent d’alcalde, Josep Caparrós i Albert Salvadó.

Finalment també presentaran una moció per a convertir Deltebre en un referent de la neteja implantant més papereres als carrers i una proposta de suport a l’esport femení.

Autor: