Engega la campanya institucional a La Ràpita per la consulta del dia 12 d’octubre, on els rapitencs i rapitenques majors de setze anys han de decidir la nomenclatura oficial del municipi. Sobre la taula dues opcions Sant Carles de la Ràpita o La Ràpita, ara i fins al dia 11 del mes vinent el consistori farà campanya informativa per fomentar la participació dels ciutadans. En aquesta campanya el consistori farà servir els mitjans de comunicació i les xarxes per donar a conèixer les connotacions històriques i socials de les dues opcions, per tal d’aconseguir que la gent s’aproxime a votar amb la màxima informació possible.

Els partits del consistori fan una crida a participar tant de la campanya com de la consulta, per ta de tancar el debat engegat ja fa vàries dècades al municipi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.