El pacte de govern a Santa Bàrbara entre Junts per Santa Bàrbara i ERC, va esclatar la setmana passada quan l’equip de govern va fer fora 1 edil dels republicans per manca de confiança, després de converses d’aquest regidor en partits de l’oposició que podrien cercar una moció de censura a l’actual alcalde
Aquest matí també ha renunciat l’altra regidora dels republicans que quedava al govern, Maria Elena Estrarlich, d’aquesta manera Junts per Santa Bàrbara es queda sol i en minoria al govern municipal.

Esquerra Republicana ha emès un comunicat al migdia desmentint l’opinió de Junts que s’estigués fent contactes en l’oposició per articular una moció de censura. De la mateixa manera que els acusen d’actuar de forma deshonesta en intentar dividir el seu grup municipal i lamenten que Junts hagi faltat al seu compromís amb el pacte.

Autor: