La primera temporada en la que competeix el Grup Xou Júnior del Club Patí l’Aldea, de moment, està sent immaculada. Fins ara, el grup entrenat per Núria Gas i Pau García ha acoonseguit el campionat d’espanya i el subcampionat de Catalunya amb la espectacular coreografia de Manel Villarroya “Parla’m”. Al campionat d’Europa els del Baix Ebre buscaran posar la cirereta al pastís.

Per què l’objectiu, per què no, ha de ser intentar lluitar per alguna medalla. I es que per primer cop des de fa més d’un any, al Pavelló Narris nord de Lleida hi podrà tornar a entra públic. I competir amb el suport dels teus, sempre és un punt a favor.

El Campionat d’Europa de Grups Xou es podrà veure en directe dissabte, a partir de les 15:00h per Canal Terres de l’Ebre gràcies a la retransmissió de la Xarxa de Comunicació Local. Divendres, es podrà seguir per la plataforma gratuita Xala!