El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Sánchez, confirma que la formació es presentarà en solitari a les municipals del 2023. Enlloc d’explorar coalicions amb el PDeCAT, conviden als alcaldes i regidors a integrar-se al partit de Puigdemont.

Junts per Catalunya es presentarà a les eleccions municipals del 2023 en solitari amb les seves pròpies sigles. Ho ha confirmat el seu secretari general, Jordi Sánchez, que aquest divendres a visitat les Terres de l’Ebre en la seva primera visita des de que va sortir de la presó indultat pel govern espanyol.

Enlloc de cercar coalicions electorals amb els seus antics socis del PDeCAT, Sánchez convida als seus alcaldes i regidors a integrar-se a les files del partit de Puigdemont, i rebutja que pugin haver confusions de nom amb llistes com la de Junts per Tortosa de l’alcaldessa Meritxell Roigé.

Sánchez ha tornat a insistir també en que el govern espanyol ha d’aprovar una llei d’amnistia i respectar la immunitat dels eurodiputats Puigdemont, Comin i Ponsatí. El secretari general de Junts s’ha reunit aquest divendres amb militants del partit de la Ribera d’Ebre i del Montsià, acompanyat per la coordinadora territorial Annabel Marcos i la diputada Irene Negre.

 

Periodista.