En només 15 anys, la roquetenca Emma Martín va fitxar per l’Alavés Gloriosas de Reto Iberdrola anys per intentar cumplir el seu somni, arribar a ser jugadora professional. Un repte que ha aconseguit esta temporada, i es que l’Alavés ha pujat a 1a Iberdrola, lliga que a més la temporada vinent serà considerada, per primer cop, professional.

Després d’una temporada complida a nivell personal, on la migcampista ha sortit d’una greu lesió de lligaments creuats al genoll, ara Emma Martin està pendent de renovar el seu contracte.

I es què des del primer dia, al conjunt vitorià sempre s’ha sentit com a casa. Si tot va bé, la jove migcampista començarà la pretemporada del pròxim curs en dos setmanes i la il·lusió pels núvols. Abans d’arribar a l’Alavés, Emma Martin s’havia format al Roquetenc, l’Escola Delta, el Tortosa-Ebre i el Cambrils.