El circuit de motociclisme de Calafat, al terme municipal de l’Ametlla de Mar, acollirà els propers 3 i 4 de juliol una cursa social (no federada) d’àmbit nacional on hi participen diverses categories com la de SuperSport 600/1000, Minimotard, Mini GP, Moto5, Moto4, Premoto4, Soport 300CC, 125 criterium i GP, 80 criterium i GP i Scooter.

El Circuit de Calafat és un gran espai lúdic i esportiu especialitzat en el motor, amb un traçat únic, dels més tècnics i físics d’Espanya. Homologat per la Federació Catalana de Motociclisme i Automobilisme, està capacitat per a albergar carreres d’àmbit autonòmic, a més de funcionar com Training Camp per a equips de pilots professionals.

9 dretes, 7 esquerres i una recta de 600 m. amb un ample de pista de 10 m., dibuixen un traçat sinuós i molt divertit de 3.250 m., idoni per als qui vulguin perfeccionar les tècniques de conducció durant unes rodades en circuit o un track day. En aquests temps de pandèmia que estem vivint el circuit ha mantingut l’activitat i ara, tot i la situació es recuperen les curses.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.