La candidata ebrenca de Junts per Catalunya Irene Negre serà diputada al Parlament de Catalunya per aquesta formació política a aquesta mateixa legislatura. Això és degut perquè la candidata, Teresa Pallares, que ocupava la posició número quatre a la llista de la formació independentista serà la nova delegada del Govern al Camp de Tarragona.

El fet que Teresa Pallarès ja hagi confirmat el nou càrrec comportarà la seva renúncia a l’acta de diputada que sumada a la renúncia del número 3 de la llista, Eusebi Campdepadrós, que s’incorporà a tasques de govern, comportant automàticament que l’aldeana, Irene Negre, passi a ser nova diputada del Parlament de Catalunya. Aquest fet comportarà que Junts per Catalunya tindrà dues diputades ebrenques: l’aldeana acompanyarà a Mònica Sales en portar la veu dels ebrencs a la Cambra Catalana.

La futura diputada afirmava, “estic molt il·lusionada amb aquesta nova tasca que se m’obri a partir d’ara i penso lluitar cada dia perquè la veu de l’Ebre se senti ben fort al Parlament de Catalunya. Una veu que representarà a tots els ebrencs: pagesos, pescadors, autònoms, treballadors, empresaris, estudiants, joves, jubilats i de tots aquells que s’estimin i viuen al nostre territori”.

Per altra banda, la coordinadora de la Vegueria de Junts per l’Ebre, Annabel Marcos, manifestava, “Estic molt contenta davant la confirmació d’aquest nomenament, feia dies que es rumorejava que podria passar, però no era segur. Ara amb aquesta confirmació ja podem dir que Junts per Catalunya tenim dues diputades ebrenques”.

Per acabar, Irene Negre té 36 anys, és primera tinent alcalde de l’Ajuntament de l’Aldea, càrrec que ocupa des de les eleccions municipals del 2019, mare de dos fills, Victor i Leire, de 12 i 10 anys respectivament i actualment està estudiant dret per la UOC.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.