El Campus de Terres de l’Ebre, inaugurat el 2011, celebra enguany el seu desè aniversari com a centre adscrit a la Universitat Rovira i Virgili i sota el paraigües del Grup EUSES,  amb centres universitaris a Girona (Campus de Salt) i a Barcelona (campus de Bellvitge). Amb motiu d’aquesta efemèride, destacats esportistes reconeguts mundialment, com els germans Pau Gasol i Marc Gasol, els tennistes Rafa Nadal i Andrey Rublev o el futbolista del Vila-real i de la selecció espanyola Pau Torres han enviat una felicitació per aquests 10 primers anys d’EUSES Terres de l’Ebre i els desitjos que en siguin molts més.

El Campus Terres de l’Ebre té com a centres neuràlgics les poblacions de Tortosa (a l’emblemàtic edifici Seminari s’hi imparteix el Grau en Fisioteràpia) i d’Amposta (amb un centre i unes instal·lacions de primer nivell per realitzar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport). A banda dels dos graus, els estudiants poden realitzar el Doble Grau (CAFE + Fisioteràpia).

Xavi Nadal, director del Campus Terres de l’Ebre des de la seva creació, considera que amb el pas dels anys i a base de donar qualitat docent i un entorn privilegiat per als estudiants, EUSES està consolidant la seva marca i es un destí molt buscat pels alumnes que volen encaminar el seu futur en l’àmbit de la salut o de l’esport. “El més destacat de tota aquesta trajectòria es la voluntat de tota la família de l’EUSES d’evolucionar per aconseguir millorar dia a dia i convertir el nostre campus en un referent en el seu àmbit a les Terres de l’Ebre. Hem complert deu anys i tenim un llarguíssim recorregut per endavant per seguir creixent, innovant i fent camí cap a l’excel·lència”.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.