Madrid CFF-Barça. El sorteig ha deparat aquesta sort a la ‘final-four’ que tindrà lloc a Butarque, l’estadi del Leganés. L’altra semifinal enfrontarà a l’Atlètic de Madrid amb el Llevant. D’aquestes dues eliminatòries, que es disputaran a partit únic els propers dimecres 26 i dijous 27 de maig, sortirà l’emparellament de la final que es disputarà el diumenge 30 de maig.

Les de Lluís Cortés i el segon entrenador el gandesà Rafel Navarro, després de conquerir la lliga la setmana passada afronten el repte d’aconseguir el triplet, però no obstant per això necessiten imperiosament superar al Chelsea el proper diumenge a la final de la Champions. Seria el primer cop en la història que això succeeix. Defensaran el títol que ja van aconseguir aquesta mateixa temporada després de derrotar al Logronyo el passat mes de febrer.

Podrà entrar públic?

Estem encantats d’estar en la capital i felicitem la Comunitat de Madrid per l’aposta que ha fet pel futbol femení. Segur que sali tot bé. Hi ha hagut una petició perquè ens deixin entrar públic a l’estadi, amb un 50% d’aforament i tots els protocols. Veurem“, ha reblat Rafael de l’Amo, president del Comitè Nacional de Futbol Femení de la Real Federació Espanyola de Futbol, que ha deixat oberta aquesta il·lusió per la possible presència de públic al camp del Leganés. Seria una magnífica notícia.