Petició directa de l’alcalde d’Alcanar, Joan Roig, al director de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez. Roig demana que s’inverteixi el milió d’euros que la Generalitat té preparat per gastar al port industrial d’Alcanar.

Segons va explicar Gómez al programa el Mirador, volen esperar a tenir demanda d’operadors però l’alcalde canareu considera que ha de ser a la inversa. És a dir, que cal ampliar la capacitat de les grues per tal d’atreure operadors.

“És com amb la fibra òptica. No se’ns ha ocorregut dir que fins que no vinguin grans empreses no farem el desplegament de fibra òptica. Aquí és el mateix. S’ha d’ampliar la capacitat de càrrega de les grues per després anar a les fires internacionals i dir als operadors que aquí tenen la capacitat de càrrega que els interessa, que no és cap handicap”, ha dit Roig.

A l’entrevista de l’Ebre Noticies, l’alcalde d’Alcanar va defensar que el port de la Martinenca, on avui només opera CEMEX, ho té tot per ser el port comercial de referència de les Terres de l’Ebre.

Periodista.