El grup municipal Endavant l’Aldea – Esquerra Republicana ha demanat a l’equip de govern de l’Ajuntament que una part important dels diners estalviats per la no realització de la Fira de l’arròs i del comerç de l’Aldea, que consta d’una partida de 30.000 €, s’inverteixin a la dinamització del comerç local.

Toni Gilabert, portaveu d’Endavant l’Aldea – Esquerra Republicana, suggereix impulsar  accions com la que ja van proposar per als pressupostos del 2021 amb la creació de vals de compra per al comerç local. Uns vals dirigits a tots els aldeans i aldeanes de més de setze anys que es podrien utilitzar a tots els negocis locals. Aquest tipus de campanya ha tingut èxit en altres pobles del país a l’hora d’estimular l’economia local.

Gilabert ha afirmat que “el teixit comercial i empresarial ha estat afectat greument per la pandèmia, i sense un comerç local sòlid difícilment tindrem un poble capdavanter com el que tots volem tenir. Per això no ens cansarem de fer propostes constructives que aportin vàlua i valor afegit al teixit empresarial i comercial aldeà”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.