“Els confinaments comarcals han afectat especialment les Terres de l’Ebre”. Així ho ha dit el president del grup parlamentari de Ciutadans (Cs), Carlos Carrizosa durant una visita a Tortosa, on s’ha reunit amb empresaris de les Terres de l’Ebre. “Les decisions i bandades constants que està tenint i ha tingut el govern de la Generalitat durant tota la gestió de la pandèmia han castigat especialment aquest territori”, ha assegurat. Per Carrizosa, “no es pot tractar de la mateixa manera les Terres de l’Ebre, amb 180.000 habitants, i l’àrea metropolitana de Barcelona, amb més de 2 milions”. “Són mesures que s’han pres de forma indiscriminada i sense tenir en compte que aquesta zona depèn molt de les activitats turístiques i així ens ho han traslladat avui els empresaris”.

Durant la jornada a Tortosa també ha visitat, acompanyat del diputat Matías Alonso i del portaveu de Cs a l’Ajuntament de Tortosa Miquel Albacar, l’empresa Factoria del Mar i ha explicat que “aquest centre especial de treball té problemes per cobrar les subvencions” per part de la Generalitat i ha lamentat que “hi hagi diners per unes coses i no per d’altres que afecten llocs de treball”.

D’altra banda, s’ha referit a les declaracions del secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, i ha qualificat “d’intolerable voler fer veure que la vacunació de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil restava possibilitats de vacunació a majors de 70 anys”. “Aquesta discriminació cap a dues Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat no té explicació”, ha sentenciat, després d’anunciar que Cs demana la dimissió d’Argimon per aquestes paraules. En la mateixa línia ha apuntat que Cs ha reclamat al Congrés dels Diputats la compareixença dels ministres de Sanitat, Interior i Política Territorial. “El govern d’Espanya també ha de respondre per la seva inactivitat”, ha finalitzat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.