L’ajuntament de Santa Bàrbara ha denunciat a través de les seues xarxes socials la troballa de diversos gats que ha estat enverinats en diferents punts de localitat, principalment a la zona pròxima al Poliesportiu.

Des del consistori han lamentat la troballa dels animals morts: “Aquests fets són considerats com a punibles al tractar-se d’actes de maltractament animal. Des de l’Ajuntament s’està fent seguiment per tal d’aclarir els fets i conèixer als responsables d’aquesta acció“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.