L’alcalde de Roquetes, Paco Gas, ja prepara el seu relleu a l’Ajuntament en cas que sigui apartat del càrrec per la justícia. Aquest dilluns es celebrés la primera sessió del judici en el que s’enfronta a una pena de 18 mesos d’inhabilitació per la seva suposada participació en el referèndum de l’1 d’octubre. Tot i que no desvetlla qui el succeirà al capdavant de l’Ajuntament, Gas ha assegurat en declaracions a Canal Terres de l’Ebre que estan a punt de tancar un pacte d’estabilitat amb el regidor no-adscrit Ximo Llopis, de Ciutadans fins fa uns mesos.

“No està tancat, estem amb converses amb Ximo Llopis. És la persona que més suport ha donat en estos dos anys al govern d’ERC i per tant, la possibilitat d’establir este pacte és alta”. Gas ha assegurat que la ideologia de Llopis, obertament espanyolista, no serà un obstacle. “Una de les condicions que jo mateix he posat és el respecte absolut a la ideologia de cadascú, evidentment amb els temes del poble hem d’anar tots a una i després cadascú amb la seua ideologia que fagi el que hagi de fer. Ni jo impugnaré decisions ideològiques del senyor Llopis, ni el senyor Llopis del govern d’ERC”, ha sentenciat Gas.

 

Periodista.