El 1946 arribava la primera oficina de CaixaBank a Alcanar, tot i que en aquell moment es deia Caja de Pensiones para la Vejez y de Ahorros. Un aniversari que arriba en en plena pandèmia i amb el procés de fusió amb Bankia coent-se al forn. Així i tot, l’entitat no deixa passar l’efemèride revalidant el seu compromís amb el territori en els camps social, educatiu, mediambiental, de la salut i cultural.

L’oficina 0116 de CaixaBank, situada a Alcanar, celebra 75 anys de la seua presència al municipi, ja que el 19 de març de 1946 es va inaugurar el primer punt d’atenció, originalment situat al carrer General Mola. En aquell moment va ser la tretzena oficina de tota la demarcació de Tarragona. Una oficina històrica.

Això inclou diversos projectes a través de la Fundació “la Caixa”, demostrant el compromís de l’entitat amb Alcanar i les Terres de l’Ebre com el casal de Joves d’Alcanar, projectes d’integració cultural, homenatges a la gent gran o col·laborant amb el projecte Emma d’investigació del càncer de mama, a més d’estar al costat del sector agrari i citrícola de la zona.

Una efemèride que arriba durant la fusió entre CaixaBank i Bankia, una operació que reforça el lideratge de l’entitat en banca retail i una presència geogràfica equilibrada i diversificada, amb la xarxa d’oficines més extensa i especialitzada del sector. Actualment, CaixaBank disposa de 31 punts d’atenció a les Terres de l’Ebre, quatre dels quals són oficines Store.

 

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.