El grup municipal de Més Ràpita s’ha dividit en dos després de la polèmica sortida de la regidora Francina Molina i d’altres quatre membres de la candidatura. El motiu són les continues desavinences amb el seu portaveu, Pedro Hernández. Segons Molina, Hernández dirigeix la formació de forma autoritària i s’hauria negat a fer un pas al costat tal com hauria promès. Hernández assegura que ha intentat reconduir la situació i que el seu compromís era seguir dos anys al càrrec.

“Sempre s’han qüestionat moltes coses de les que he fet i tirat per cara. El simple fet de saltar-me “l’ordre de mando”, el fet de treballar d’aquesta forma et porta a treballar en nervis, pors, mals de panxa, plors… Simplement perquè una altra persona per poder manar i mostrar el seu poder ha de xafar els altres. En el temps que porto jo dins del partit m’he trobat que en el seu funcionament hi ha una total falta de debat i que les decisions són imposades de forma unipersonal”, ha denunciat Francina Molina. La regidora també ha afegit que “fa uns quatre mesos que cinc dels membres li demanem que es faci a un costat per deixar pas a un gent jove i per a donar-li una altra imatge al partit. També se li ha demanat fer canvis mitjançant la votació, és a dir, democràticament, als quals ells s’ha negat”

Pedro Hernández es defensa i nega les acusacions de Molina: “Les explicacions que havia de donar ja les he donat. La senyora Molina ha dit clarament que quan se van acabar les eleccions al maig del 2019, 48 hores després se presenta al meu despatx per dir-me que jo deixe la política i que passaria ella a ser número 1 i el seu “nòvio” número 2. Jo vaig dir que als dos anys deixaria passar al senyor David davant”.

La regidora Francina Molina i els altres membres de Més Ràpita que han deixat el partit han explicat que la seva voluntat és al de seguir treballant pel poble des de la política municipal.

 

Periodista.