Al ple de l’Ajuntament de la Ràpita d’aquest divendres, el regidor de Mitjans de Comunicació, Administració Digital i Transparència, Joan Grau, presentarà la renúncia a la seva acta de regidor per centrar-se en la seva carrera professional.

Grau explica que “des del primer moment vaig tenir clar que el meu pas per aquí seria temporal, evidentment, no esperava que fos tan breu, però la vida va com va i de vegades cal escollir quin camí agafar”. “Marxo molt satisfet per tota la feina realitzada, tenint la consciència tranquil·la que ho he donat tot i més i amb la convicció que cada decisió l’he pres pensant en l’interès general”, assegura Grau.

El relleu de Joan Grau l’agafarà Sílvia Zaragoza, següent membre de la llista electoral d’ERC-La Ràpita a les eleccions municipals de 2019. Sílvia Zaragoza prendrà possessió al ple ordinari de l’abril, una vegada fets els tràmits a la Junta Electoral, i es responsabilitzarà de la regidoria d’Administració Digital i Transparència.

Per altra part, serà la regidora Oona Tomàs qui estarà al capdavant de la regidoria de Mitjans de Comunicació. Per tant, a partir del ple ordinari del divendres, Tomàs assumirà aquesta nova responsabilitat que se sumarà a la gestió de les regidories de Polítiques Socials i Igualtat, i Salut.

Finalment, la renúncia de Joan Grau i la incorporació de Sílvia Zaragoza al consistori suposarà que el Govern rapitenc sigui totalment paritari amb cinc regidores i cinc regidors

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.