El regidor no adscrit de Móra d’Ebre, Andreu Cano, s’ha incorporat a l’equip de govern com a regidor de Noves Tecnologies i del Centre Esportiu AQUA. Al novembre de l’any passat, Cano va deixar el grup municipal d’Esquerra Republicana per discrepàncies amb alguns membres de la secció local del partit, llavors va passar a formar part del grup de regidors no adscrits. Cano ha explicat perquè ha acceptat la proposta que li ha fet l’alcalde del municipi, Joan Piñol.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.