Netflix ha anunciat que rodarà una nova sèrie a Queretes, a la comarca del Matarranya i per això busca nois i noies d’entre 18 i 25 anys que estiguen disponibles per a figuració fixa, el rodatge serà íntegre a la població aragonesa, es necessita disponibilitat entre el 17 de març i el 19 d’abril.

Totes les persones interessades hauran d’enviar al correu electrònic [email protected] una foto de cara i cos sencer, alçada, talles de roba, lloc de residència i telèfon de contacte amb l’assumpte SERIE. La productora valorarà si algun dels interessats té habilitats de malabars o acrobàcies.

Es rodarà cada dia, tret de diumenges i algun dia de descans i es donarà d’alta a la seguretat social pel règim d’artistes. La remuneració serà de 45,50 euros bruts la jornada de 8 hores, després hi ha una hora que és de menjar i descans (en rodatge tindran un càtering i una àrea de descans). Pel que fa al transport es buscarà la manera juntament amb la productora de facilitar un mitjà de transport per anar fins Queretes.

La sèrie s’anomena ‘Bienvenidos al Edén’ i s’emetrà a la plataforma de pagament Netflix. Segons el portal ‘Fuera de series’ és una acció preparada per a ser la successora de ‘La casa de papel’. La ficció també es rodarà a indrets com Lanzarote o Girona

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.