Més Ràpita es desvincula del partit Som Terres de l’Ebre amb el qual van concórrer a les eleccions del 14 de febrer. El candidat, Fede López, i el regidor Pedro Hernández, han reconegut que els incomoda la presència del partit Som Amposta i del seu portaveu, German Ciscar, protagonista de contínues polèmiques al plenari de la capital del Montsià.

El líder de Més Ràpita va enviar aquest dimarts una carta al president de Som Terres de l’Ebre i regidor de Som Amposta, Félix Aliau, on comunicava que el partit independent rapitenca “deixava de tenir cap mena de relació amb el partit Som Terres de l’Ebre”.

Després dels bons resultats de Som Terres de l’Ebre, Més Ràpita continuarà treballant per un partit independent a tot el territori. A la comarca del Montsià, Som Terres de l’Ebre va quedar per davant del PDeCAT i Ciutadans amb un 3% dels vots. Però també ha rebut vots d’altres comarques del Camp de Tarragona.

Periodista.