Arriba l’hora de la veritat. Tan sols li resten dues victòries per assegurar-se la promoció d’ascens i es desplacen a Andorra amb la intenció d’assegurar el partit per afrontar el següent duel davant el Cisneros Alter canari a casa amb la possibilitat històrica d’assegurar-se la promoció d’ascens a Superlliga 2.

Una fita que el tècnic roquetenc Agustín Rodríguez avaluava amb serenitat “seria bo festejar de local, tots junts, però esperem aquest cap de setmana per arribar a casa i aconseguir la classificació i seguir pensant en la fase d’ascens“. Tot i això el tècnic adverteix que “és un partit dur per a nosaltres. Venim d’un partit molt intens i disputat davant del Barça que ens va repercutir en molta càrrega física i esperem recuperar a tots els jugadors de cara al compromís d’aquest dissabte. Veurem com arribem“. L’entrenador argentí apuntava que “tenim la decisió presa de comptar amb tots els jugadors de la plantilla així que pot ser un partit que ens coste agafar el ritme de joc, però anem a intentar que hi hagi una dinàmica de rotacions on puguin participar tots els nois per a preparar-nos de cara als reptes que ens venen“.

De cara al proper partit Agustín destacava que “la veritat que són un rival dur. Tenen molts jugadors com a local que no viatgen regularment i es desplacen amb pràcticament set jugadors justos per afrontar els partits a fora de casa. És tota una incòngita. Però el que està clar és que més a lluny del que faci el rival, el nostre equip entrena molt i els xavals tenen un nivell que hem d’intentar traslladar-lo a la pista i estar convençuts d’imposar això en els moments difícils. Les claus crec que seràn com sempre jugar amb intensitat, al 100%, i tractar de controlar molt el tema de l’error que és clau en aquesta categoria“. Al mateix temps comentava que “el hàndicap del desplaçament que són quatre hores de viatge. Intentarem arribar una estona abans per tal de soltar les cames i descansar un poc“.

Tenim que treure cinc punts més per assolir l’objectiu primordial d’aquesta temporada que no és altre que assegurar la promoció d’ascens tal com se’ns han ficat les coses al llarg d’un temporada gairebé perfecta. Amb un sol partit crec que ja estariem molt prop de l’objectiu, però és tractar de guanyar el partit i sentenciar en el compromís davant el Cisneros aquí“, reblava el tècnic roquetenc. Agustín sentenciava que “no hi haurà relaxació, gairebé fico la mà al foc en aquest aspecte. Soc molt competitiu i sé que la plantilla també ho és. Volem guanyar i sortirem amb aquest convenciment“.

L’Encamp ha disputat fins ara cinc partits com a local dels quals n’ha guanyat tres  (3-0 contra el Cisneros Alter ‘B’ i 3-2 davant l’Aula i el Volei Manresa) i n’ha perdut dos contra el Sant Martí (1-3) i davant el Natació Sabadell que va tindre contra les cordes i finalment va caure de part dels sabadellencs en un cinquè set d’infart. El partit, que arrancarà a les 18 hores de la tarde de dissabte, serà retransmés en directe per canal de Twich del club del Baix Ebre (https://www.twitch.tv/cvroquetes) i serà dirigit per l’àrbitre Miguel Barniol Moreno.