Canal Terres de l’Ebre , juntament amb La Xarxa, celebra els tres anys de ‘Connecti.cat’ i apareixerà al vídeo que es farà per commemorar l’aniversari. Aquest divendres, 19 de febrer, fa 3 anys que ‘Connecti.cat‘ va incorporar-se a les graelles de 37 televisions locals. Durant aquest temps, el programa ha empest 4.700 connexions en directe i 870 reportatges explicant què passa i donant veu als protagonistes de tot Catalunya.

Actualitat i entreteniment es combinen en aquest format que pretén, des dels seus inicis, trepitjar cada racó i explicar totes les històries possibles aportant el valor afegit i l’espontaneïtat del directe. Des d’aquell 19 de febrer de 2018, ‘Connecti.cat‘ ha estat present a tots els moments importants que s’han anat produint i ni la pandèmia ha aconseguit frenar la força del reporterisme de proximitat.

De dilluns a divendres, de 19h a 20h, l’equip de reporteres i reporters de les televisions locals ens fan viatjar en directe i a través de la pantalla. ‘Connecti.cat‘ és una producció de la Xarxa Audiovisual Local i les televisions locals, dirigit per Ares Escribà i Cruells (Lleida TV), presentat per Pere Puig Mir (VOTV).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.