Comença la franja horària recomanada de votacions per als col·lectius de persones que es troben en quarantena -bé per haver-se contagiat del coronavirus, per ser un contacte estret o bé casos sospitosos-. Els membres de les meses electorals de les Terres de l’Ebre afronten l’última hora de votacions amb els equips de protecció individual (EPIs) posats. Esta serà una de les diverses imatges extraordinàries que ens deixaran esta jornada d’eleccions al Parlament, en plena tercera onada de la pandèmia del coronavirus.

Tal com mostra la fotografia captada en una de les meses electorals de l’Auditori Sixto Mir de la Ràpita, els membres de les meses van equipats amb roba protectora -una bata i guants-, la mascareta FFP2 i la pantalla facial. Tant els presidents com els vocals de les meses electorals han rebut un manual d’instruccions sobre com posar-se i treure’s l’equip correctament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.