“El sector agrari català necessita un Govern que es preocupi del sector primari i la seva gent”. Així ho ha dit el candidat número 4 de Ciutadans per Tarragona, Francisco Domínguez, després de mantenir una reunió amb Unió de Pagesos al Delta de l’Ebre. “Des de Cs tenim clar que hem posar el sector primari al lloc que es mereix” i solucionar reivindicacions com per exemple “uns preus dignes perquè el pagès es pugui guanyar la vida” “defensar els seus interessos davant la nova Política Agrària Comuna (PAC)”.

A la trobada, que s’ha celebrat a la platja de la Marquesa, ha participat també el candidat número 8 de la llista de Cs per Tarragona, Miquel Albacar, qui ha reiterat “el compromís de Cs per mantenir l’estat morfològic actual del Delta de l’Ebre i el teixit productiu que hi ha darrera”. “Hi ha solucions tècniques i viables per frenar la regressió i només és qüestió de voluntat política que es comencin a aplicar” i ha afegit que “fins ara, ni el govern d’Espanya ni el de la Generalitat han tingut interès en començar a fer les inversions necessàries en aquest indret, cada vegada més fràgil”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.