Mentre l’Agrupació de Confraries de la Setmana Santa de Tortosa encara no s’ha pronunciat la seva homònima de Tarragona ja ha anunciat que enguany no celebrarà processons, a causa de la pandèmia. Així, per segon any consecutiu, els passos no recorreran els carrers de Tarragona, després que ho hagin decidit conjuntament les tretze entitats que conformen l’AASST, l’Ajuntament de Tarragona i l’Arquebisbat de Tarragona. De tota manera, els organitzadors han apuntat en un comunicat que la Setmana Santa se celebrarà, però amb actes i esdeveniments alternatius que “s’han encarat des d’una vessant didàctica i difusora” d’aquesta tradició. Seran accions estàtiques i telemàtiques en les quals hi participaran totes les entitats i que mantindran “totes les mesures sanitàries que el Procicat estableix”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.