L’empresa de producció artesanal de mel del Perelló Mel Muria ha tret al mercat una línia de caramels solidaris per col·laborar amb el Projecte Emma. Des de la seva vessant més solidària, Mel Muria se suma a aquest projecte de recerca del càncer de mama que està duent a terme la Fundació Doctor Ferran a l’ICS Terres de l’Ebre.

L’empresa del Perelló destinarà una part del benefici de la venda dels seus caramels a aquest projecte d’investigació,  refermant així el seu compromís social amb el territori.

El Projecte Emma, que va començar la seva campanya ara fa un any i que va haver d’interrompre a causa de la pandèmia, reforça la recerca biomèdica en el càncer de mama: una preocupació real per a totes les dones del món.

El grup d’investigació en Patologia Oncològica i Bioinformàtica de Terres de l’Ebre, amb seu a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, fa més de 15 anys que investiga el càncer de mama. Actualment treballa per a conèixer els mecanismes que, a través dels ganglis de l’aixella, propaguen el càncer de mama a la resta dels cos. El Projecte Emma és essencial per a seguir desenvolupant la recerca que permeti entendre el comportament d’aquests ganglis i la seva implicació en la disseminació de la malaltia i l’afectació en la supervivència de les pacients.

Els caramels estan disponibles a les herboristeries i dietètiques que venen el productes Muria i també poden adquirir-se a través de la seva web i en altres punts de venda de col·laboradors de les Terres de l’Ebre.

Segons Rafel Muria, president de Mel Muria, “estem molt satisfets de poder col·laborar en aquesta fantàstica iniciativa ja que si tot va bé els resultats beneficiaran totes les dones  i es podran aplicar a nivell mundial”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.