El Departament de Salut de la Generalitat ha notificat aquest dimarts a les Terres de l’Ebre 3 morts i 178 nous positius de covid-19 confirmats per proves PCR o test antigènic ràpid. El nombre total de morts des que es va iniciar la pandèmia és ara de 139, nou dels quals s’han comptabilitzat en els darrers vuit dies.

Tot i aquestes dades negatives, la velocitat de propagació ha baixat les últimes 24 hores en 13 centèsimes i se situa en 1,34, i el risc de rebrot també ha caigut 23 punts i es ara de 1.115.

Els casos confirmats acumulats s’eleven a 7.937, dels quals 7.671 ho han estat a través de proves PCR o test antigènic ràpid.

Segons les dades divulgades aquest dimarts per Salut a través del portal dadescovid.cat, hi ha 59 persones hospitalitzades per contagis (quatre més que dilluns) i 590 a l’UCI de tots els hospitals catalans (40 més que ahir).

A les Terres de l’Ebre ja s’han vacunat 4.197 persones, 283 de les quals durant les últimes 24 hores.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.