“Comença la partida!”. Amb aquesta frase inicia Àurea Rodríguez, la candidata del Partit  Nacionalista de Catalunya a la demarcació de Tarragona, el compte enrere per a les eleccions  al Parlament de Catalunya del 14 de febrer del 2021. Ho farà aquest divendres 15 de gener del 2021, a les 19 h, jugant al Minecraft amb els  internautes que es connectin a la plataforma Twitch, que és tendència des de fa uns mesos.   

Minecraft és un joc de construcció que permet a cada jugador decidir l’objectiu que vol  perseguir durant la partida, “com passa en l’acció política, en què cada partit té uns ideals i un  programa per tal de construir un país i una societat millor”, assegura el PNC en un comunicat.

L’Àurea Rodríguez repta els joves a participar-hi compartint amb ella una partida. Així, podrà  conèixer de primera mà les inquietuds i preocupacions d’aquesta part de la població “que és  molt important, perquè és el futur i haurà de trobar oportunitats per quedar-se en el territori,  un dels principals hàndicaps de Tarragona i les Terres de l’Ebre”, ha dit Àurea Rodríguez. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.