Aquest matí, el cap de llista del PDeCAT a la demarcació de Tarragona, Marc Arza, acompanyat pel candidat i tinent d’alcalde de Deltebre, Carlos Serra, ha visitat la platja de la Marquesa, al cor del Delta, per copsar de primera mà els efectes del temporal Filomena.

Arza ha reclamat que “és hora d’actuar, el Delta necessita que s’apliqui el pla Delta, elaborat per la Taula de Consens i que compta amb tot el suport del PDeCAT”. “La gent del Delta està cansada de promeses”, ha dit, tot afegint que “ara no és moment de tornar a explicar el que es farà, sinó d’executar-ho avui, ara”.

Per la seua banda, Serra ha manifestat que “des de Deltebre seguim esperant les solucions de les administracions competents, l’Estat i la Generalitat han d’actuar ja”. En aquesta línia, el regidor ha explicat que “la línia de costa perd 6 metres de mitjana any rere any” i que “cal actuar per pal·liar la regressió, la gent del Delta volem un territori de futur i que generi oportunitats”. “Pels nostres avantpassats i pels que vindran lluitarem per preservar el Delta”, ha conclòs Carlos Serra

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.