La Policia Local de Tortosa ha detingut aquest dimecres tres persones com a presumptes responsables d’un delicte de robatori amb força. Els fets han passat al voltant de les 5 de la matinada, quan els detinguts haurien accedit a l’interior d’un immoble del barri de Ferreries i haurien forçat una porta a la zona del pati interior del bloc d’habitatges. De l’interior, n’haurien sostret tres bicicletes abans de fugir del lloc.

Alertats pel veïnat, que ha sentit els sorolls, agents de la Policia Local han acudit al lloc i han iniciat una recerca pels carrers del voltant fins que han localitzat els suposats responsables, juntament amb les bicicletes, al voltant del pavelló poliesportiu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.