Un centenar de treballadors de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre ja s’han vacunat contra la covid-19. Aquest dimecres ha estat el primer dia que s’ha subministrat la vacuna de Pfizer- BioNtech entre el personal del centre. Es calcula que la setmana vinent s’acabin de vacunar la resta: 350 persones en total.

El 84% del personal de l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre ha acceptat posar-se la primera dosi de la vacuna contra la covid-19. La vacunació ha anat a càrrec de sanitaris de l’Institut Català de la Salut i també del personal del mateix hospital, qui han vacunat no solament a companys, sinó també a professionals d’empreses que presten els seus serveis al centre, com l’Institut Pere Mata o Salut Pública.

D’altra banda l’Hospital Comarcal d’Amposta serà un dels primers centres catalans que subministrarà la vacuna de la farmacèutica ‘Moderna’. Es calcula que fins a 5.800 dosis arribin al territori aquest mateix dimecres al migdia.

Autor: